2012-09-05

Heja Indians

Det blir mycket bloggande såhär i början, men det är ju tidig match idag och då passar det bra med ett första "riktigt" inlägg.

Sox möter Twins på primetime för oss svenskar. 20:10 passar mig utmärkt, då kan man lägga sig när matchen är över och ändå vara pigg och glad(?) nästa morgon. Vi kommer vara etta i Central även efter den här serien vlket känns bra, men det kan vara allt från 0 till 2 matchers ledning. Klockan 1 inatt spelas sista matchen i serien mellan Indians och Tigers, och det känns rätt jobbigt att önska att Indians vinner för alla som känner mig vet att jag fullkomligt avskyr det laget och deras fans. Så är det dock, jag hoppas Indians sopar hem hela serien mot Tigers, det hade varit helt fantastiskt.

Peavy ikväll, och det är i dagsläget det enda säkra kortet vi har i rotationen. Vem hade trott det för ett år sen? Kollega på kullen är P.J. Walters och han har nyss återvänt från AAA. I sina tre senaste för Twins har han ett ERA på 12,53 och senaste gången krediterades han för 4 ER innan han plockades av banan utan några outs. Han har fått sex dagars vila sen sin senaste match i AAA där han registrerade 4 ER under 5 IP. Sox är klara favoriter så länge som Peavy inte kollapsar likt han gjorde senast. Det är trots allt Twins vi möter :)

Imorrn är det spelledigt och sen kommer KC till stan. Vi är lyckligt lottade med tidiga matcher både lördag och söndag, kan med andra ord blir rolig helg. Mendoza!, Chen och Guthrie står på kullen, det känns rent spontant inte lika lustigt. Varför ska Royals vara så knepiga?

#ptc Youk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar